Υπηρεσίες

Η TSANIS λειτουργεί σε ένα πρότυπο κέντρο συσκευασίας, με όλα τα απαραίτητα τμήματα και υπηρεσίες, με σκοπό να καλύψει κάθε ανάγκη σας στον τομέα της συσκευασίας.

Προσωπική εξυπηρέτηση πελατών

Ο κάθε πελάτης μας είναι ξεχωριστός. Η εξυπηρέτηση σας φροντίζουμε να γίνεται αποκλειστικά μέσω της προσωπικής επικοινωνίας σας, με έναν από τους εξειδικευμένους συνεργάτες μας. Η εμπειρία, μας επιτρέπει να προσφέρουμε αποτελεσματικές και εντυπωσιακές λύσεις, για τις πιο απαιτητικές ανάγκες της αγοράς.

Δημιουργικό τμήμα

Το δημιουργικό τμήμα που διαθέτουμε είναι πάντα έτοιμο να σας εξυπηρετήσει με προτάσεις πάνω στο σχεδιασμό και υπηρεσίες επεξεργασίας και προετοιμασίας προς εκτύπωση.

Μονάδα εκτυπώσεων

Η μονάδα εκτυπώσεων που διαθέτουμε στις εγκαταστάσεις μας προσφέρει, άμεσα και γρήγορα, εκτυπώσεις στα προϊόντα της Express Collection σε μεγάλες αλλά και σε μικρές ποσότητες.

Υπηρεσίες παράδοσης προϊόντων

Διαθέτουμε έναν συνδυασμό από δικά μας οχήματα και εξωτερικούς συνεργάτες που διασφαλίζουν την εύκολη και αποτελεσματική μεταφορά των προϊόντων σας, σε χαμηλότερο κόστος.

Showroom

Στη μεγαλύτερη, ίσως, συλλογή που υπάρχει στην Ελλάδα στον τομέα της συσκευασίας, θα βρείτε ολοκληρωμένες σειρές προϊόντων, από χάρτινες και υφασμάτινες τσάντες, κορδέλες, χαρτί περιτυλίγματος, για προϊόντα no-name ή προς εκτύπωση με το δικό σας brand name.

Υπηρεσίες logistics

Στις ιδιόκτητες αποθήκες μας έχουμε την δυνατότητα να αποθηκεύουμε και να παρακολουθούμε την ποσότητα των προϊόντων σας, για εσάς.

Μενού